FilmeRSS PaginaDeMedia

Este timpul să ne pregătim pentru un film Ghost of Tsushima

Da, ați citit bine. Un film Ghost of Tsushima. Întotdeauna am fost foarte entuziasmat atunci când am auzit de adaptarea pe micul sau marele ecran al unui joc, al unei cărți sau a unei serii de benzi desenate. 2021 pare a fi anul acestor adaptări, căci diverse francize și creații îndrăgite vor face tranziția spre mediul cinematografic. Avem planurile lui Neil Druckmann pentru niște filme bazate pe Half-Life și The Punisher, de exemplu, avem serialul The Last of Us, supravegheat și creat chiar de către dânsul. Iar acum un regizor cunoscut pentru un film cunoscut se va ocupa de Ghost of Tsushima. Și, totuși nu mică mi-a fost mirarea, chiar dacă jocul a fost ridicat la rangul de operă de artă.

Un film Ghost of Tsushima creat de regizorul lui John Wick

Până și numele acestuia sună promițător: Chad. Nu, pe bune, îl cheamă Chad Stahelski și, prin eforturile combinate ale  Sony Pictures și PlayStation Productions, ne va aduce pe marile ecrane povestea emoționantă și detaliată îmbibată în hăcuială cu samurai. Sucker Punch, dezvoltatorii jocului, este producătorul executiv, asigurându-se că viziunea acestui film Ghost of Tsushima va fi cât mai fidelă cu putință, spre deosebire de planurile lui Druckmann pentru The Last of Us.

Suntem entuziasmați să-i avem de partea noastră pe Chad și 87Eleven Entertainment care să transpună povestea lui Jin pe marele ecran. Ne bucură nespus să lucrăm cu oameni precum Chad, care iubesc jocurile noastre și care se asigură că vor oferi publicului o adaptare detaliată și fidelă. Asad Qizilbash, PlayStation Productions

Deci, mai este cazul să ne facem griji cu privire la acest viitor filom Ghost of Tsushima? Nu cred. Pe de o parte, adaptările după jocuri video au o reputație destul de proastă, pentru că se nimerește destul de des ca producătorii să rateze sau să nu înțeleagă esența jocului și să eșueze (de multe ori lamentabil) în a oferi publicului ceva decent. Bine, la asta se adaugă și genul jocului și povestea acestuia. Vezi Doom versus adaptarea cu The Rock și Karl Urban.

Pe de altă parte, la platane este Chad Stahelski, și știm cu toții ce treabă bună a făcut cu filmele John Wick. Visual-urile, coregrafia, toate cele. Omul știe ce face, și sunt convins că știe ce face și cu un film Ghost of Tsushima. Jocul este magnific și continuă să fie un reper în multe medii artistice. De altfel, contribuția sa în ceea ce privește adevărata insulă Tsushima și istoria acesteia nu a trecut neobservată, ba chiar a fost răsplătită. Este normal, deci, să fim puțin îngrijorați legat de cum va ieși filmul, dar nu strică și să avem puțină încredere în Stahelski și echipa sa. Cine știe, poate vom avea parte și de un cameo al domnului Wick pentru acest film Ghost of Tsushima. Numai să nu vă luați de câinele lui…

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button