MORE

FES Watch U, ceasul Sony E Ink, a fost lansat în Japonia

În toamna anului trecut vă aduceam la cunoștință că Sony lucrează la un nou tip de „smartwatch” ce este în esență un ecran continuu. Ceasul se numea FES Watch U, iar acum a fost scos la vânzare.

Prețul pentru această minunății, ce practic nu prea este un smartwatch deplin? Aproximativ 417 dolari pentru modelul standard, și 544 de dolari pentru pentru varianta Premium Black.

Motivul pentru care spun că nu este tocmai un smartwatch este că ceasul nu a fost făcut să ruleze diverse aplicații utile, ci mai mult să fie un ceas. Dar este totuși unul creativ, din moment ce este făcut în esență dintr-un ecran E-ink continuu, ce poate fi decorat după bunul plac. Aspectul ceasului poate fi alterat prin apăsarea unui buton și prin descărcarea a mai multor înfățișări folosind un telefon mobil.

https://youtu.be/zSwG3DagSis

Varianta premium are și o inserție metalică în jurul cadranului, în cazul în care vă întrebați de ce este cu mult mai scumpă. Durata bateriei este de aproximativ 3 săptămâni.

Ar putea veni în viitor vremea când vom avea ceasuri a căror ecran acoperă toată suprafața lor, până și cureaua, ce vor putea acționa ca dispozitive inteligente, potențial chiar înlocuit telefonul, dar FES Watch U nu este un astfel de dispozitiv.

[The Verge]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button