MORE

Sony FES Watch U un smarwatch cu un display mai mare ca ecranul său

Fiind o companie masivă, cu un venit anual net de peste 1 miliard de euro, Sony apelează la finanțare publică pentru realizarea unui nou smartwatch, numit FES Watch U.

Acest dispozitiv diferă de majoritatea ceasurilor inteligente de pe piață prin faptul că folosește un display de  tipul e-paper, dar nu doar pentru ecranul său, ci pentru întreg ceasul. Până și cureaua sa este un display de tipul e-paper, ceea ce înseamnă că toată suprafața poate fi folosită ca un display.

https://youtu.be/zSwG3DagSis

Reclama acestui ceas arată că această funcție poate fi folosită pentru a oferi ceasului orice fel de design vizual preferi, dar multe din poze arată și că se pot afișa informații utile pe curea, fiind tot un ecran. Din moment ce acest display este construit din e-paper, consumă mai puțin curent ca un monitor stins în timpul unei pene de curent, așa că este activ tot timpul, permițându-vă să vedeți ora actuală oricând și să folosiți aplicațiile pe care le aveți instalate pe ceas fără nevoia de-a porni ecranul. Conform estimărilor, bateria durează 3 săptămâni înainte de a necesita reîncărcare.

FES Watch U poate fi customizat fie cu ajutorul unui telefon, fie pe cont propriu. Este construit din oțel, iar cadranul este acoperit cu o bucată de sticlă de safir, rezistentă la zgârieturi. Prețul pentru această minunăție este de aproximativ 438 de dolari, dar poate ajunge până la aproape 590 de dolari în funcție de culoare și materiale. Campania de finanțare se va încheia pe 7 octombrie, și probabil va trece de 30% până când citiți asta.

[Engadget]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

3 comentarii

  1. Scuzați limbajul, dar…Să meargă naibii cu așa un preț pentru un smartwatch cu E-paper. Sony merită fiecare ban pierdut datorită prețurilor nejustificate din ultimii 2/3 ani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button