GamingRSS PaginaDeMedia

Următorul Far Cry va fi și mai ambițios, împrumutând viziunea din spatele Assassin’s Creed Infinity

Ubisoft și-a clădit o reputație solidă odată cu extinderea francizelor Far Cry și Assassin’s Creed. Ambele au reușit să ofere lumi bogate și deosebite, iar continuitatea acestora implică  un ansamblu de factori elaborat. Cel mai nou Far Cry ne-a oferit o poveste interesantă și un antagonist memorabil, însă mulți deja își îndreaptă atenția către următorul joc din serie.

Aici apar niște vești interesante, din partea cunoscutului Jeff Grubb. Acesta ne spune că Dan Hay, în calitate de creative director la Far Cry, era reponsabil cu supravegherea dezvoltării celui de-al șaptelea joc. În viziunea sa, acesta ar fi fost proiect live-service, asemănător cu Assassin’s Creed Infinity. Hay a părăsit între timp Ubisoft, însă proiectul încă este în desfășurare,

Far Cry – Spre infinit și mai departe

Concret, nu se știe mai nimic despre Far Cry 7 (ce elemente va aduce acesta, ce fel de poveste, locație, tematică și altele), însă Dan Hay ne-a lăsat cu un indiciu: jocul va fi similar proiectului Assassin’s Creed Infinity. Dar ce înseamnă asta?

În teorie, abordarea „Infinity” se referă la o platformă care va aduce laolaltă toate jocurile AC. Chiar dacă fiecare joc din serie are un fir narativ comun, platforma le va lega și mai strâns, pentru ca jucătorii să poată traversa mai ușor prin aceste timeline-uri/perioade istorice diferite.

Mai pe scurt, acest concept va fi un fel de hub principal de unde vor pleca toate AC-urile, Ubisoft având în plan o dezvoltare a conținutului nou în stilul IO Interactive cu pachetul Hitman 3, dar la o scară mai mare. În mod similar, și Far Cry 7 va veni cu o astfel de caracteristică, și e interesant de observat către ce direcții se vor îndrepta ambele francize, Assassin’s Creed pare că devine o serie suprasaturată, iar Far Cry, well, cam aceeași chestie cu villains diferiți, doar că abordarea de live-service ar promite conținut și mai divers

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button