GamingPC&ConsolesTech&IT

Far Cry 6 a fost dezvăluit, accidental

Surpriză!

Ubisoft ar fi trebuit să dezvăluie Far Cry 6 săptămâna aceasta, dar după cum se tot întâmplă, surpriza a fost stricată de leak-uri. Nu unul provocat de vreun spion, ci de Sony. Așa cum Microsoft Store i-a sabotat pe cei de la Crytek, Playstation Store Hong Kong a sabotat planul celor de la Ubisoft. Pagina jocului a fost ștearsă între timp, dar informația persistă.

Astfel știm acum că Far Cry 6 va fi lansat în ziua de 18 februarie 2021 și promite să aibă harta cea mai mare din întreaga istorie a seriei.

În acest joc veți lua rolul unui luptător de gherilă, numit Dani Rojas, aflat într-o luptă împotriva unui dictator dintr-o națiune fictivă tropicală, cu un oraș măricel pe post de capitală. Acel dictator este jucat din Giancarlo Esposito, pe care probabil îl știți din serialul Breaking Bad sau din Mandalorianul.

În ceea ce privește gameplay-ul, sunt promise vehicule, arme improvizate, prieteni și ceva numit Fangs for Hire, ce sper că înseamnă că poți recruta acum jderii ce te puteau ace pilaf în jocurile anterioare. Jocul va fi lansat pentru consolele din generația actuală, sau măcar pentru PS4, urmând să existe un update gratuit pentru PS5 și probabil Xbox Series X.

Dezvăluirea oficială va avea loc duminică seara. Atunci ar trebui să vedem un trailer de ceea ce îmi imaginez că va fi numit gameplay.

[Eurogamer]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button