MORE

Fanii „au pus-o” de o campanie pentru ca Valve sa faca Half Life 3!

Toata lumea inca asteapta Half-Life 3. Continuarea, inca neconfirmata a jocului, lasa senzatia unui pumn in stomac pentru unii si un gust amar in gura altora. Multi ar putea pastra acea senzatie mult si bine. Altii cand aud ca ceva minunat se va intampla, isi spun in sinea lor ca acel lucru trebuie sa fie confirmarea Half Life 3. Noi pe de alta parte, nu credem in Iepurasul de Paste si nici in Mos Gerila.

Asta nu inseamna ca am incurca vietile celor de la Valve cu o campanie de crowdfunding de 150,000$ pentru organizarea unor evenimente de publicitate cu scopul de a-i impinge de la spate pentru a incepe odata mult anticipatul proiect. (Dar dupa cum am spus, noi nu credem in Iepurasul de Paste si nici in Mos Gerila). Este o idee interesanta si probabil nu la fel de suspecta precum suna dar, totusi, problematica, luand in considerare ultimele campanii care au vizat negativ companiile de gaming.

Potrivit comunicatului de presa primit de VentureBeat, fanii Half Life nu au facut niciodata „un front comun” dar acum cu „un efort concentrat am putea in sfarsit sa primim ceea ce dorim”. Cei de la VentureBeat au luat legatura cu creatorii campaniei, Chris Salem si Kyle Mazzei, pentru a discuta riscurile si posibilitatea de a creea neplaceri celor de la Valve, iar raspunsul lor in legatura cu aceasta problema a fost simplu: ”Aceasta campanie este realizata pentru a atrage atentia publicului, si tot ceea ce facem este cu intentii bune. Nu va fi lume care sa campeze in fata sediilor Valve saptamani intregi, o sa fie o chestie de o zi!”

Campania de crowdfunding de pe IndieGoGo implica cumpararea de panouri publicitate pe Google Ad Words, o campanie din usa in usa si un concert. Momentan suma stransa este de… 36$ 🙂

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

5 comentarii

  1. Lumea moare de foame si ei au de gand sa cheltuie atatia bani pentru tampenia asta….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button