Gaming

Fan Bethesda primeste Fallout 4 pentru 2.200 de capace de sticla!

Tineti minte ca in urma cu putin timp am scris un articol despre un tanar care le-a trimis celor de la Bethesda 2.200 de capace de sticla in speranta ca va primi o copie a jocului. Ei bine… a functionat, Bethesda facand pasul cel mare si recompensand activitatea ecologista a tanarului cu o copie a jocului. Lucru care credem ca ii pune pe Bethesda in coltul baietilor cool daca este sa ne intrebati pe noi.

GatorMacheteJr – autorul postului de pe imgur a primit o instiintare de la studio in care i s-a dat vestea cea mare: in noiembrie urmeaza sa aiba acces la joc in schimbul „activitatii” sale, fara sa mai plateasca ceva, lucru care l-a mirat pana si pe el! Asadar, eforturile i-au fost rasplatite, dar credem noi ca si originalitatea a jucat un rol destul de important in acest caz.

„Bethesda mi-a spus ca am fost prima persona care a facut asta, ca voi primi o copie a jocului in noiembrie si ca s-au plimbat cu capacele mele prin tot depozitul urmand sa fie depuse la People’s Bank of Point Lookout” a declarat GatorMacheteJrBethesda

In concluzie, Bethesda, cu aceste 2.200 de capace de sticla, si-a facut o campanie de PR pozitiva de cateva zeci de mii de dolari promovand si rasplatind acest gest, si crescand putin si in ochii gamerilor! Pana la urma mai trebuie sa faci si asa ceva din cand in cand, intre doua lansari dezastruoase, nu?! (ce oameni rai suntem!)

Articole asemanatoare

Back to top button