MORE

Un gamer trimite 2240 de capace de sticla… pentru a precomanda Fallout 4!

Aceasta este una dintre acele stiri pe care trebuie… sa le scrii pentru a le crede! Nu de alta, dar nu oricine trimite 2240 de capace de sticla pentru a precomanda Fallout 4 – mai ales cand destinatarul este chiar Bethesda, studioul care se ocupa de cel mai nou titlu din seria Fallout!

Traznaia in sine este remarcabila, asta pentru ca cele 2240 de capace cataresc in jur de 5.22 kilograme, iar GatorMacheteJr este cel care a trimis capacele in speranta ca acestea ii vor aduce o copie gratuita de Fallout 4. De ce? Ei bine, pentru ca in universul Fallout, capacele de sticla sunt folosite pe post de bani, acestea fiind necesare pentru a cumpara fel si fel de bunuri in joc. Unde mai pui ca GatorMacheteJr a strans capacele inca de pe vremea lui Fallout 3, asa ca incercarea merita laudata. Nici macar el nu stia exact cate capace trebuie sa trimita pentru a primi o copie a jocului, asa ca… le-a trimis pe toate! Toate cele 2240 de capace de sticla acumulate de-a lungul anilor!2240 de capace de sticla

Asta nu inseamna ca individul in cauza va primi ceva. Sigur, 5.22 kilograme de metal nu sunt de ici de colo, dar credem noi ca era mai indicat sa recicleze metalul si sa mai puna niste bani peste, nu sa trimita capacele direct Bethesda. Studioul a demonstrat ca are simtul umorului, dar daca toata lumea s-ar apuca sa trimita capace de metal catre studio, s-ar putea ca acestia sa nu mai scoata un profit de pe urma jocului. Pe de alta parte, avem precedente in care gamerii au trimis sute de briose catre BioWare pentru a schimba finalul de la Mass Effect… si a functionat!!!

Articole asemanatoare

Back to top button