Telefoane

Fallout Shelter pentru Android este plin de hackeri

Zilele trecute anuntam lansarea oficiala a mult anticipatului joc Fallout Shelter pe Android, platforma, la drept vorbind, mai permisiva decat iOS, si care vine si cu ceva brese de securitate. Brese care se pare ca au fost exploate instant de catre hackeri, existand deja cativa utilizatori cu un nivel astronomic, ba mai mult, unii dintre hackeri mergand atat de departe incat si-au injectat in joc un scor de un miliard de puncte, lucru aproape imposibil pentru un joc abia iesit. *Captain Obvious to the rescue 

Pana in momentul in care hackerii si-au facut de cap, cele mai mari punctaje erau detinute de doua conturi Bethesda, ca apartinand departamentului de QA si celui de Test, acestea avand punctaje de pana la 16.000 de puncte. Asta pana cand Jake Polie si-a bagat coada, ajungand in doar cateva minute la un miliard de puncte.

Problema insa este in alta parte. Am spus asta si o sa o mai spunem: Magazinul virtual Google este un sat fara caini, in care toata lumea face ce vrea cand vrea, pirateria este in floare si utilizatorii au impresia ca le este permis orice. Google ar trebui sa ia atitudine. Asta daca nu doresc sa piarda clientela si mai ales bani, jucatorii alegand sa evite orice fel de joc online pentru a nu se confrunta cu astfel de situatii.

Tags

Related Articles

Back to top button
Close
Close