TECHRSS PaginaDeMedia

Următorul eveniment Apple ar putea avea loc în martie 2022

Apple abia a intrat în concediu de odihnă odată cu prezentarea noii generații de MacBook Pro de săptămâna trecută, dar iată că unii de pe net nu au cum să stea cuminți. Zvonurile aduc în discuție data următoarei prezentări Apple, iar asta a dat startul unui concurs de ghicit în care mă pierd aproape întru totul din cauza denumirilor.

Ghici, ghicitoarea mea

Ca mai toate poveștile de acest fel, aceasta a fost postată pe Twitter de către LeaksApplePro. Este un tweet oarecum criptic, singurul mesaj fiind „March it is”. Postarea a atras după sine un adevărat joc de-a ghicitul, atribuit fanilor care sunt foarte curioși să afle ce va dezvălui Apple în cadrul presupusului eveniment din primăvară.

De exemplu, unii se gândesc la un refresh pentru MacBook Air, însă ar fi cam prea devreme pentru o lansare atât de grăbită. În schimb, se spune că iPhone SE 3 sau iPhone SE 2022 ar putea fi cap(ete) de afiș la prezentarea din martie.

Alături de acestea și-ar putea face apariția și un nou iMac de 27 de inci, un model care a fost în trecut supus multor zvonuri. Totuși, nu ar fi deloc exclus să avem parte de niște surprize interesante pe partea de iMac-uri din moment ce Apple a adus în grădină procesoarele M1 Pro și M1 Max.

În cele din urmă, fanii opinează că un update al Mac mini va fi vedeta evenimentului. Discuțiile se refereau la faptul că acest model nou va fi un refresh îmbogățit cu chip-ul M1X și va fi lansat anul acesta odată cu laptopurile MacBook Pro, însă informațiile noi confirmă o întârziere a producției. Astfel, ar avea mai mult sens ca Mac mini să debuteze în martie 2022, iar cu chip-urile M1 Pro și M1 Max, posibilitățile sunt extinse. Nu ne rămâne decât să așteptăm și să vedem ce anume are pregătit, de fapt, producătorul.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button