GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Epic Store permite acum returnarea jocurilor

Epic Store, magazinul celor de la Epic Games, a făcut un pas foarte important zilele trecute spre un viitor strălucit și mult mai puțin iritant. Serviciul vă permite de acum înainte să returnați orice joc cumpărat, din orice motiv cu putință, atât timp cât nu au trecut mai mult de două săptămâni de când l-ați cumpărat, și nu l-ați jucat pentru mai mult de două ore.

În alte cuvinte, are cam aceleași criterii care au stat la baza politicilor de returnare pe care le găsiți pe Steam și fiecare alt serviciu de distribuție digitală pentru jocuri video.

Deocamdată sistemul încă mai este acționat manual, necesitând validare de la o persoană, dar se lucrează în acest moment la automatizarea sa totală, în așa fel încât să poată fi procesate în timp util toate cererile de returnare.

Evident, Epic Games se așteaptă ca Epic Store să devină foarte popular în viitorul apropiat. Nu de alta, dar cota parte mai mare pe care o oferă dezvoltatorilor față de Steam deja a început să atragă multă atenție, inclusiv din partea unor companii mari, precum Ubisoft.

[Eurogamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button