GamingRSS PaginaDeMedia

Epic a oferit 200 de milioane de dolari pentru publicarea de jocuri Sony pe Epic Games Store

După ce am aflat cât anume a cheltuit Epic pentru ca tot mai multe jocuri să ne fie oferite cadou, iată că studioul este pregătit să-și mai ușureze buzunarele. Pe fondul conflictului dintre Epic și Apple, s-a aflat că cel dintâi a încercat să facă o înțelegere cu Sony. Astfel, pentru suma de 200 de miliarde de dolari, Epic Games Store ar fi urmat să găzduiască mai multe jocuri PlayStation first-party. Aceste 200 de milioane de dolari se referă la profitul minim pe care-l poate face un game publisher printr-un titlu exclusiv Epic Games Store, indiferent dacă jocul se vinde cât să atingă această sumă sau nu, iar studioul numește asta minimum guarantee. 

Să fim înțeleși, asta se întâmpla înainte ca Sony să anunțe faptul că unele dintre jocurile sale vor ajunge și pe PC. În total, Epic a încercat să obțină șase jocuri, printre care cel mai probabil și Horizon: Zero Dawn și Days Gone, care deja își au locul pe Steam și Epic Games Store, în timp ce președintele Sony Interactive Entertainment, Jim Ryan, a confirmat faptul că și alte jocuri de PlayStation își vor face simțită prezența pe PC.

Epic Games Store – După Sony vin și alții

Epic nu s-a oprit doar la Sony, ci a încercat să bată palma chiar și cu Xbox, pentru lansările first-party Microsoft. În plus, Epic ar vrea să-i abordeze și pe cei de la Nintendo, însă documentul respectiv menționează faptul că șansele ca acest lucru să se întâmple sunt astronomice.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button