GamingPC&Consoles

Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition se află printre jocurile gratis de pe Epic Games din septembrie

Cele două jocuri de pe Epic Games care vor fi disponibile gratuit în prima săptămână a lunii viitoare sunt Shadow of the Tomb Rider: Definitive Edition și Submerged: Hidden Depths, iar pe lângă aceste două titluri, platforma mai oferă gratuit și un DLC pentru jocul Knockout City.

Dacă ne gândim la jocurile gratuite oferite de Epic Games pe parcursul acestui an, Shadow of the Tomb Rider este printre cele mai mari titluri pe care platforma le-a oferit în mod gratuit, având în vedere că majoritatea acestor jocuri sunt de obicei titluri mici, deci mereu este o veste bună atunci când un astfel de titlu își face apariția printr-o mulțime de jocuri mici și/sau indie. În plus, această ediție a jocului include atât jocul de bază cât și toate DLC-urile acestuia, ceea ce înseamnă că ai la dispoziție o grămadă de conținut la minunatul preț de zero lei.

Submerged: Hidden Depths este un joc third-person cu un aer foarte relaxant, unde vei explora niște locații uitate de lume, fie pe jos, fie pe apă. Pare fix genul de joc pe care îl joci după ce ai avut o zi lungă, stând confortabil pe scaun cu lumina stinsă, cu controller-ul în mână și cu niște snacks-uri lângă tine.

Shadow of the Tomb Raider, Submerged: Hidden Depths și DLC-ul pentru Knockout City vor fi disponibile gratuit între 1 și 8 septembrie. Până atunci, poți obține la același preț de niciun ban un DLC pentru Destiny 2 și jocul Ring of Pain.

 

Matei Pană

Mereu am fost o persoană creativă, iar odată aterizat la Zona m-am trezit într-un mediu foarte prietenos în care mă pot defășura liber. Fie că vorbim despre redactat de știri și recenzii, ori editare video, filmat sau diverse treburi mici de prin birou, sunt mereu dispus să mă implic și să învăț lucruri noi. Iar când nu fac asta, fie sunt cu chitara în brațe repetând, fie mă delectez cu vreun joc.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button