MORECommunityGamingRSS PaginaDeMedia

Epic Games achiziționează un mega mall, mulțumită lui Fortnite

Mai în glumă, mai în serios, Epic Games a folosit câștigurile obținute de pe seama lui Fortnite (care, ironic, introdusese un mega mall in al nouălea sezon) ca să-și mute catrafusele într-un mega mall.

Mai exact, noul sediu al companiei va fi ridicat în complexul Cary Towne Center, un mega mall pe care Epic Games l-a achiziționat cu 95 de milioane de dolari cu ajutorul firmei Denali Properties. Avand deja ca reședință principală orașul Cary din Carolina de Nord, studioul se bucură de multe parteneriate și oportunități, în special de cele oferite de instituțiile educaționale.

Cu o suprafață de 91 de metri pătrați, complexul va fi supus unei renovări masive. Epic Games plănuiește să isprăvească treaba cel mai devreme în 2024. Reprezentantii consideră că mutarea aceasta va contribui semnificativ la extinderea companiei și la flexibilitatea oferită de viitorul campus.

Epic-Games-Mega-Mall

Intenția studioului nu ar trebui să ne surprindă. Având în portofoliul său o platformă digitală, un battle-royale popular, din ce in ce mai bine optimizat și unul din cele mai importante game engines din industrie, Epic Games se alătură conglomeratului care știe că piața jocurilor devine tot mai profitabilă. La cum se prezintă situația, viitorul campus ar putea să rivalizeze cu imensul cartier general Blizzard din California.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button