GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

Fortnite va ocupa cu aproape 70GB mai putin spatiu pe PC

Industria de gaming pe PC pare ca trece printr-un nou trend de ceva timp. Odata cu lansarea lui Call of Duty Modern Warfare de anul trecut, toata lumea a inceput sa vorbeasca despre dimensiunea jocurilor. Iar jocul mentionat avea sa devina un exemplu clar de „ASA NU” dupa ce a ajuns atat de mare incat nu incape pe un SSD de 256GB. Cu aceasta ocazie, unii dezvoltatori au decis sa atraga putina atentie pozitiva asupra lor prin micsorarea jocurilor, iar astazi vorbim despre unul dintre cele mai populare titluri din ultimii ani, Fortnite. Un joc battle royale foarte celebru care dupa o multime de update-uri si imbunatatiri a ajuns sa ocupe 99GB. Se pare ca tot un update este si cel care aduce schimbarea, iar de acum inainte jocul va avea nevoie de circa 31.5GB; o reducere imensa de aproape 70GB.

Aceasta schimbare de dimensiune pentru Fortnite a fost introdusa de noua actualizare. Alaturi de dimensiunea redusa, jucatorii se vor putea bucura si de un nou eveniment de Halloween, numit „Fortnitemares„. Acest update marcheaza si revenirea lui Midas. Mai jos am atasat tailer-ul pentru noul sezon, cat si o lista cu schimbarile aduse de acesta.

Ce noutati include update-ul Fortnitemares pentru jucatorii de Fortnite?

  • Odata ce ai fost eliminat in modurile Solo, Duos sau Squads, vei putea reveni in acelasi meci. Singura diferenta este ca acum vei fi o fantoma care va putea baga spaima in supravietuitori. Mai mult de atat, poti castiga meciul.
  • Odata eliminat vei face parte din echipa Shadows, iar asta iti ofera acces la cateva arme si gadget-uri speciale.
  • Fortnitemares introduce o lista intreaga de misiuni pe care le poti indeplini. Odata duse la bun-sfasit, acestea iti vor oferi premii speciale.
  • Pe tot parcursul evenimentului de Halloween, Fortnite Creative va avea insule inspirate de Fortnitemares. Ascuns pe fiecare dintre acestea vei gasi bucati dintr-un cod misterios. Descopera-le pe toate pentru a debloca un premiu surpriza.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button