VIDEO

Emisiunea Zona din 22 septembrie 2018

Bun venit in Zona. In Emisiunea Zona din 22 septembrie 2018 vom testa un telefon care face de toate – masoara distante, temperaturi si chiar puritatea aerului din interior. Vom afla povestea unor romani care au impresionat o lume intreaga cu roboti, vom vedea de ce este in stare noua serie 200o de la Nvidia si ne vom juca noul Shadow of the Tomb Raider.

TELEFOANE

CAT S61, DISPONIBIL SI IN ROMANIA 

CAT S61 este unul dintre cele mai spectaculoase smartphone-uri lansate in acest an. Un multi-tool desavarsit, capabil de masuratori laser sau termice, incarcat de senzori de tot felul, rezistent la socuri extreme, dar care reuseste sa ramana un telefon bun cu aspect interesant. Dupa o asteptare destul de lunga, el este in sfarsit disponibil in Romania, asa ca, anumite categorii de profesionisti sau amatorii de bricolaj se vor putea bucura de toate functiile sale speciale.

PLACI VIDEO

Noua serie 2000 de la Nvidia

Unul dintre marile evenimente ale acestui an a fos lansarea unei noi serii de placi grafice de la Nvidia. Pana in acest moment sunt destul de putine informatii legate de performantele generatiei 2000 sau Volta, cum vrei sa-i spuneti, iar ele sunt contradictorii. Madalin a pus mana pe un 2080 si incearca sa faca lumina asupra capabilitatilor pe care le are aceasta placa grafica in acest moment in jocurile actuale cel putin.

PERIFERICE DE GAMING

Test -Tasatura Marvo KG950

Piata perifericelor de gaming in Romania a luat avant mai ales dupa intrarea unor jucatori gen Marvo sau Genesis. Acestia ofera device-uri bune, adesea mecanice in cazul tasaturilor, illuminate RGB, solid construite, dar la preturi pe care gamerii de la noi sa si le poata permite. O astfel de tasatura este si KG950 de la Marvo pe care o testam astazi.

PERIFERICE DE GAMING

Test – CASTI PLANTRONICS RIG 500 PRO

Compania Americana Plantronics este cunoscuta mai ales pentru castile cu aplicatii profesionale de la cele pentru call center pana la cele pentru astronauti. Dar ei fac si casti de gaming, iar noi am testat RIG 500 PRO, o pereche care ne-a uimit in primul rand prin cat e de usoara si prin absenta izolarii de mediul ambient. Iar uneori aceasta din urma chestie s-ar putea dovedi un avantaj.

ROBOTICA

ROMANIA face performanta la nivel mondial

Robotica a fost mereu un domeniu de avangarda dar abia acum incepe sa devina de mare interes atat educational dar si economic. In ciuda faptului ca resursele noastre sunt limitate, exista in Romania pasionati care fac performanta la nivel international. Am cunoscut si noi o astfel de echipa care a castigat unul dintre cele mai importante si prestigioase concursuri dedicate tinerilor.

JOCURI

Shadow of the Tomb Raider

Toamna se numara… lansarile de jocuri! Dupa valurile starnite de noul Spider Man vine randul unui alt titlu celebru sa ne impresioneze. Shadow of the Tomb RAIDER o aduce din nou in prim plan pe Lara Croft si promite o calitate grafica si narativa fara precedent in aceasta serie.

 

 

 

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button