PC&Consoles

Elite Dangerous 2.4 a fost lansat, aducând război galactic

Perioada de pace galactică relativă a încetat seara trecută pentru jucătorii de Elite Dangerous. Update-ul 2.4 pe care îl tot așteptam nu doar că a implementat rasa Thargoids ca ceva mai mult de un easter-egg, a pornit un veritabil război.

Veți găsi de acum înainte prin galaxie puncte de conflict cu semnale clare non-umane, în care se află câte o navă thargoidă, alături de ruinele mai multor nave umane. Dar dacă vă gândiți să intrați acolo de îndată pentru a începe să farmați creaturi extraterestre, merită menționat că probabil veți fi făcuți piftie dacă încercați să îi atacați. Modul în care Frontier a integrat inamicii noi este destul de amuzant, până și trailer-ul de mai jos demonstrând că nu prea veți fi în stare să îi omorâți, cel puțin nu deocamdată.

O varietate de alte îmbunătățiri au fost adăugate în joc, cum ar fi că puteți acum să plănuiți rute pe 20 de mii de ani lumină, cu suport includerea stelelor cu neutroni pentru cei care se simt suficient de curajoși cât să nu își explodeze navele. Aveți până și un indicator pentru ultima stea ce poate fi folosită pentru adunarea de combustibil din rută, înainte de a goli rezervorul.

Îmbunătățirile acestea sunt valabile pentru toată lumea, la fel și thargoizii, așa că nu sunteți obligați să aveți expansion-ul Horizons.

[Frontier Developments]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button