PC&Consoles

Update-ul The Return va introduce rasa Thargoids în Elite Dangerous

Cu ceva timp în urmă, în luna iunie mai exact, studioul Frontier Developments a anunțat că Thargoids, antagoniștii extratereștri ai seriei, vor reveni în Elite: Dangerous odată cu update-ul 2.4, ce va purta (în mod simbolic) numele The Return. La acel moment studioul a declarat că acest update va fi pregătit pentru lansare în cel de al treilea trimestru fiscal al acestui an. Frontier Developments s-au ținut de cuvânt, iar acum data de lansare a fost fixată pentru 26 septembrie.

Edward Lewis, managerul comunității, a declarat într-o postare pe forumul jocului:

În ziua lansării veți interacționa cu cele mai misterioase și mai mortale creaturi pe care le-ați întâlnit vreodată în galaxia din Elite Dangerous – Thargoids. Elite Dangerous 2.4 The Return va continua să adauge conținut interactiv bazat pe narațiune în următoarele luni.

Nu există elemente de gameplay prezente în trailerul cinematic lansat împreună cu acest anunț, dar ținând cont că este vorba de un joc vechi de 3 ani, aveți deja idee la ce vă puteți aștepta din partea lui.

Studioul Frontier Developments nu a mai oferit și alte informații referitoare la update-ul 2.4 în acest anunț în afara datei de lansare (și că Thargoids vor fi un adevărat ghimpe în coastă), dar asta nu este neapărat un lucru surprinzător, ținând cont de ce a declarat Lewis în momentul în care Thargoids au fost confirmați pentru prima oară.

Fiind un update axat pe poveste, să dezvăluim prea multe lucruri înainte de vreme ar strica surpriza și nu ar mai fi o experiență la fel de plăcută pentru comunitate. Vrem ca The Return să vă surprindă și să vă șocheze pe cât de mult posibil.

Ținând cont de perioada în care ne aflăm, este foarte posibil ca studioul să dezvăluie mai multe amănunte despre Thargoids la Frontier Expo 2017, care va avea loc în Londra pe data de 7 octombrie.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button