GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Electronic Arts lansează Project Atlas în testare

EA trece la streaming de jocuri

Cu aproape un an de zile în urmă, Electronic Arts a dezvăluit că lucra la o platformă ce va permite publicului să acceseze anumite jocuri fără nevoia de a avea hardware-ul în mod tradițional necesar pentru ca acestea să funcționeze. Acela era Project Atlas, un serviciu de streaming pentru jocuri despre care aproape că lumea uitaseră, până ce i-a fost anunțată lansarea. Astăzi.

Project Atlas începe primul test public, menit să ofere o mostră din potențialul tehnologiei celor care sunt interesați să vadă cum va arăta viitorul gaming-ului, în viziunea marilor companii. Știu că mulți veți spune că jocurile cumpărate individual nu au cum să dispară, dar țin să vă amintesc de faptul că la un moment spuneam același lucru despre jocurile de singleplayer care mergeau fără o conexiune permanentă la internet.

În orice caz, testul inițial pentru Project Atlas va conține doar patru jocuri. Acestea sunt FIFA 19, Need for Speed Rivals, Titanfall 2 și Unravel. Iar progresul pe care îl faceți va fi păstrat în variantele cumpărate ale jocurilor cu pricina.

Testul ar trebui să fie disponibil într-un număr pe cât mai mare cu putință de locuri din lume. Deocamdată nu știu să vă spun unde exact este disponibil. Cert este că mie nu îmi apare nimic despre el la secțiunea de testare comunitară a contului de EA. Dacă puteți vedea ceva pe acolo, vă puteți înscrie pentru a vedea cu ochii voștri cum arată viitorul.

[Engadget]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button