GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Electronic Arts investighează de ce Anthem crapă pe PS4

În ere de mult apuse, când puricele se potcovea cu casete de jocuri, probabil, exista vechea sintagmă că „pe console jocurile nu crapă”. Dar de când trăim în această eră mai mereu conectată, consolele sunt mai mult un soi de PC-uri cu sisteme de operare ceva mai bune. Și ca urmare, au avantajele pe care le au PC-urile, precum suport pentru mod-uri, pentru tastaturi, pentru jocuri ce crapă atât de des încât Sony oferă opțiunea de-a returna Anthem. 

Electronic Arts anunță că știe foarte bine ce se întâmplă și că investighează pentru a-și da seama de ce se întâmplă. Mai important, culege informații de la utilizatori pentru a-și putea da seama cum va putea repara această problemă care pare să devină din ce în ce mai iritantă.

Problema nu este că doar Anthem ar crăpa pe nepusă masă pe PS4, de parcă ar fi un joc făcut de Electronic Arts pentru PC, ci că ocazional pare să ia alături de el întreaga consolă, ducând la oprirea sa. Au fost raportate până și instanțe în care consola a căpătat minunatele trăsături de funcționalitate a unei cărămizi.

Cât de adevărate sunt aceste rapoarte vom afla în curând, cu siguranță cei de la Bioware sunt ocupați cu repararea jocului. Nu de alta, dar la cât de pozitivă a fost recepția generală a jocului, nu prea au alternative.

[The Verge]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button