GamingPC&ConsolesTech&IT

Sony permite returnarea banilor pentru Anthem pe PS4

Dacă dețineți Anthem pe Playstation 4 și nu sunteți mulțumiți de el, se pare că Sony oferă posibilitatea de restituire a banilor dați pentru joc. În ultimele zile, mai mulți fani s-a plâns pe pagina de Reddit a lui Anthem de problemele cu care se confruntă noul shooter al lui BioWare. Aceștia au avut întâmpinat crash-uri dese ale jocului, indiferent de sistemul pe care rulau Anthem, dar pe PlayStation 4 problemele au mers mai departe, ducând adesea nu doar la blocarea jocului, ci la închiderea totală a sistemului. Cum aceasta nu se face conform procedurii standard de shut down, există posibilitatea ca unitatea să fie avariată.

Ca răspuns la aceste probleme, Sony s-a angajat restituie banii dați pentru joc celor care doresc să urmeze procedura de refund. Mai mulți utilizatori au confirmat ulterior acest lucru pe twitter, unii dintre ei remarcând faptul că Sony nu au pus prea multe întrebări despre motivele pentru care cer returnarea banilor. Este de altfel un lucru pe care compania nu îl face des, având o politică destul de strictă de rambursare pentru produsele digitale. Ultima oara când Sony au făcut acest lucru a fost cu No Man’s Sky, un titlu acuzat de mulți că se baza pe publicitate falsă.

Este drept însă că nu toată lumea s-a bucurat de un răspuns la fel de încurajator când a venit vorba de restituirea banilor pentru Anthem, unii utilizatori declarând pe reddit că nu au avut succes cu acest demers.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button