GamingPC&Consoles

Elden Ring, DEATHLOOP și multe alte jocuri bune sunt disponibile la reducere în cadrul Fanatical Spring Sale!

Știu că primăvara a început cu ninsori și vreme urâtă, dar reducerile de primăvară de la Fanatical vor reuși cu siguranță să încălzească atmosfera. Printre jocurile ale căror prețuri au intrat la apă găsim și titluri mari, precum excelentul Elden Ring și jocul meu preferat de anul trecut, Deathloop. Iar dacă faci cumpărături de peste 10$ (adică vreo 50 de lei) vei participa automat și la promoția Spin to Win, în cadrul căreia poți câștiga jocuri gratuite sau cupoane de reducere.

Pe lângă Elden Ring și Deathloop, promoția include și titluri AAA mai vechi precum DOOM Eternal, Control, Monster Hunter: World sau Resident Evil Village. Cea mai bună parte la Fanatical este însă oferta de bundle-uri dintre care ai de ales; poți chiar să-ți construiești propriul pachet de jocuri, iar prețurile pleacă de la câțiva lei.

Am aruncat și eu o privire printre jocurile disponibile la reducere și am pus cap la cap o listă cu cele mai interesante oferte:

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button