MORE

Ecran Samsung Galaxy S6 Edge – Daca l-ai spart… ai pus-o!

Saptamanile trecute am scris un articol „furibund” dupa ce mi-am spart ecranul de la Iphone 6, care a alunecat, literalmente, de la 30cm inaltime, si s-a facut bucati. Intre timp s-a rezolvat, telefonul fiind asigurat. Nu mai reiau subiectul, gasiti articolul aici. Dar vestile ar putea fi chiar mai proaste pentru cei care si-au achizitionat un Galaxy S6 Edge, la care inlocuirea ecranului ar putea costa intre 200 si 260USD (asigurarea ar putea fi o optiune… utila!), sau cel putin atat au indicat service-urile din US (deci la noi ar putea fi chiar mai scump decat „simpla” echivalare dolar-euro).

Ecran Samsung Galaxy S6 Edge – Daca l-ai spart… ai pus-o! Si asta pentru ca ecranul lui Edge este curb pe ambele margini, in vreme ce, intr-o zdrobitoare majoritate, displayurile produse pe piata sunt… plate! Mai mult, se pare ca inlocuirea ecranului nu este acoperita de garantie, Samsung insisi platind un pret destul de ridicat pentru fiecare ecran in parte. Si asta in conditiile in care testele facute de Square Trade (si contestate vehement de Samsung) arata ca S6 Edge este mai putin „rezistent” chiar si decat iPhone 6 Plus! (scorul overall a fost de „medium risk”).

Mi s-a spus ca ecranul meu de la iPhone 6 ar costa in jur de 150 Euro. Calculand cei 5-6 euro pe luna pe care i-am platit pe asigurare, asta ar duce la un „scor” total de 120 Euro (140 maxim) in 24 de luni, ceea ce mi se pare in regula, acoperind asadar posibilele stricaciuni de acest fel. Dar… pana la 250-260 Euro este ceva distanta. Asa ca, daca sunteti indragostiti de acest model si ati mai facut si eforturi serioase pentru a-l cumpara, o asigurare si poate si o husa zdravana de protectie (desi eu personal le urasc) sunt must-heave-uri!

Articole asemanatoare

Back to top button