PC&ConsolesGaming

EA SPORTS au reînnoit parteneriatul cu SuperLiga României

Electronic Arts Inc. și Superliga, cea mai importantă ligă profesionistă din fotbalul românesc și una dintre cele mai vechi din Europa, anunță reînnoirea pe mai mulți ani a parteneriatului. Începând cu sezonul 2023-2024, parteneriatul dintre EA SPORTS FC™ și Superliga va include licențierea pentru toate competițiile din Superliga și toate cele 16 echipe, de la FC Farul Constanța, campioana acestui an, la cea mai recentă echipă promovată în ligă, Oțelul Galați – care a revenit în elita fotbalului românesc după 8 ani.

„Reînnoirea parteneriatului cu Superliga este o condiție obligatorie pentru succesul EA SPORTS FC în România. Ne bucurăm deja de o prezență importantă în regiune prin studioul EA București, care contribuie constant la elemente importante din jocurile noastre. Autenticitatea e o valoare extrem de importantă pentru noi, iar prin acest parteneriat vom continua să le oferim fanilor din România și din lume experiențe captivante” David Jackson, VP Brand, EA SPORTS FC

EA SPORTS a definit lumea fotbalului interactiv din ultimii 30 de ani și a construit o comunitate de peste 150 de milioane de jucători pe toate platformele pe care sunt disponibile jocurile – o comunitate pe care EA SPORTS FC va continua să o crească de acum înainte alături de parteneri precum Superliga, având în comun obiectivul unui viitor al fotbalului ce pune fanii pe primul loc.

La debutul acestei noi ere, jocul va continua să ofere fanilor experiențe autentice inegalabile, oferind acces la peste 19.000 de jucători licențiați, 700 de echipe și 30 de ligi, cu sprijinul a peste 300 de parteneri globali din fotbal, ceea ce va oferi noi oportunități de creștere atât în fotbalul tradițional, cât și în ligile feminine. Fanii se pot înscrie pe easports.com/fc pentru a Intra în Club și a fi printre primii care vor afla noutățile, chiar înainte de anunțarea detaliilor despre joc, ce urmează în luna iulie.

Tudor Bostan

De la compunerile din clasele primare citite în fața clasei, până la timpul meu petrecut în presă, de mic am avut o pasiune pentru scris. Sunt student la o facultate de inginerie iar la Zona redactez știri din gaming și tech, presărate cu câte o recenzie pe ici-colo. Când nu scriu pentru site, mă prinde soarele dimineții în World of Warcraft sau în orice alt joc bun lansat recent.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button