PC&ConsolesGaming

EA a anunțat înlocuitorul pentru FIFA!

Încă de când vestea că EA a pierdut drepturile pentru a face în continuare jocuri de fotbal care poartă numele FIFA, toată lumea a așteptat cuminte vești noi legate de urmașul seriei. Până la urmă, era clar că cei de la EA vor continua să scoată jocuri cu fotbal, deci era doar o chestiune de timp până când compania va arăta lumii noul lor titlu. Iar acel moment a venit acum.

EA SPORTS FC, așa cum e denumit jocul, tocmai a fost anunțat printr-o declarație de presă oficială. Nu avem foarte multe detalii momentan, dar putem să trecem în revistă lucrurile pe care le știm deja. În primul rând, vreau să vorbesc despre chestiunea licențierii, deoarece ăsta a fost unul dintre motivele pentru care m-am temut pentru viitorul francizei. Licența FIFA a tras după sine multe alte licențe de la tot felul de competiții internaționale și campionate naționale, pe care cei de la EA le-au putut implementa în jocul lor.

Și în timp ce EA a reușit să semneze contracte cu câteva ligi mari din Europa (precum Premier League, La Liga, Serie A și Bundesliga), multe nume importante lipsesc din comunicatul lor de presă. Mai exact, nu am văzut nicăieri vreo mențiune legată de competițiile internaționale, precum Champion’s League sau Europa League, ceea ce este de așteptat ținând cont că UEFA este o organizație controlată de FIFA.

Apoi intră în discuție noul logo, care este gândit să arate ca indicatorul pe care îl vezi deasupra jucătorilor atunci când îi controlezi. Trebuie să recunosc că nu sunt cel mai mare fan al noului design, dar înțeleg de ce EA au ales să meargă pe ideea asta. Și într-o răsturnare de situație incredibilă, până și Nintendo au postat pe Twitter veștile despre noul joc de la EA, semn că o versiune pentru Switch va fi disponibilă. Sper doar să nu fie ca restul

Așa cum vezi și în postarea de mai sus, un lucru este știut sigur: următorul joc… era să zic FIFA, se va lansa în iulie, deci nu mai avem mult de așteptat. Cu siguranță titlul din acest an va fi mai mult o evoluție decât o revoluție, ținând cont că focusul principal al companiei s-a axat pe rebranding, dar tot sunt curios să văd cum arată și cum se joacă primul joc de fotbal de la EA care să nu fie FIFA din ultimii 30 de ani!

Tudor Bostan

De la compunerile din clasele primare citite în fața clasei, până la timpul meu petrecut în presă, de mic am avut o pasiune pentru scris. Sunt student la o facultate de inginerie iar la Zona redactez știri din gaming și tech, presărate cu câte o recenzie pe ici-colo. Când nu scriu pentru site, mă prinde soarele dimineții în World of Warcraft sau în orice alt joc bun lansat recent.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button