CommunityMOREȘtiri IT

EA anulează următoarele meciuri de calificare a turneului Madden

Directorul executiv al Electronic Arts, Andrew Wilson, a lansat o scrisoare care răspunde tragediei oribile din Florida, care s-a soldat cu trei oameni morți la un turneu Madden. Wilson a declarat că atacul armat la turneul de calificare Madden Classic din Jacksonville, Florida a fost un „act groaznic și fără sens de violență„.

Știu că mulți dintre noi, inclusiv eu, suntem cuprinși de șoc și durere. Echipele noastre au lucrat non-stop pentru a face ceea ce putem pentru a răspunde acestei situații teribile.

Wilson a declarat că cei doi concurenți Madden care și-au pierdut viața, Taylor Robertson și Elijah Clayton, au reprezentat „simbolul jucătorilor și personalităților din inima comunității noastre. Dragostea lor față de competiție a fost evidentă prin participarea la evenimentele noastre din ultimii ani.

Wilson a spus că EA ca firmă va sprijini familiile lor într-o oarecare măsură. El a prezentat, de asemenea, simpatiile EA către cei dragi, și tuturor celor afectați de tragedie.

Tragerea a avut loc la primul turneu de calificare Madden Classic planificat. În urma acestui eveniment, Wilson a declarat că EA a anulat evenimentele rămase, compania efectuând o „revizuire cuprinzătoare a protocoalelor de siguranță pentru concurenți și spectatori„. Privind în perspectivă, Wilson a promis să stabilească un „nivel consistent de securitate” la toate evenimentele sale de gaming competitiv.

Wilson a mai declarat:

Toți am fost profund afectați de ceea ce a avut loc în Jacksonville. Aceasta este prima dată când trebuie să ne confruntăm cu așa ceva în calitate de organizație și cred că prima dată când comunitatea noastră de gameri a avut de a face cu o tragedie de această natură. Acordați-vă timp pentru a vă susține reciproc în această perioadă de grea încercare.

Restul comunicatului îl puteți citi pe pagina oficială a Electronic Arts, în link-ul de mai jos.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button