GamingRSS PaginaDeMedia

Dying Light Platinum Edition a fost zărit pe Microsoft Store

Dying Light este unul din jocurile mele preferate. Prin urmare, în așteptarea sequel-ului, nu mică mi-a fost mirarea atunci când am aflat că un anume Dying Light Platinum Edition și-a făcut apariția pe Microsoft Store. Data de lansare ar urma să fie 27 mai, timp în care a fost oferită și o descriere oficială a pachetului.

Din cele obsevate, Dying Light Platinum Edition aduce laolaltă jocul de bază, patru DLC-uri și 17 skin bundles. Ediția va introduce noi zone de carantină, arme și challenge-uri, și este interesant de observat faptul că Techland nu a abordar acea practică a lansării unei astfel de ediții la scurt timp după jocul inițial.

Asta îi determină pe mulți să creadă că Dying Light Platinum Edition este un fel de precursor al unui posibil update next-gen. Un update next-gen ar fi o binecuvântare pentru un joc al cărui mecanică principală este mișcarea fluidă. Jocul a fost lansat prima oară în 2015, rulând la 30 FPS pe console. Nu-i așa că ar fi frumos ca noile console să se bucure de un Dying Light care îți oferă parkour la 60FPS? Cred și eu.

Dying Light Platinum Edition

 

 

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button