GamingRSS PaginaDeMedia

Un joc despre o epidemie a fost întârziat de o… Epidemie reală – Dying Light 2 trăiește!

Sincer să fiu, nu mică mi-a fost mirarea atunci când, deschizând YouTube, am dat nas în nas cu un gameplay trailer de 7 minute despre Dying Light 2, probabil unul din cele mai așteptate jocuri ever. Și chiar că este așteptat. La o adică, cei de la Techland au primit șiruri nesfârșite de comentarii, care mai de care mai colorate, de la toți oamenii înnebuniți că a trecut 2018-le și polonezii tac mâlc.

Recent, însă, dezvoltatorii au început să mai ofere mici detalii cu privire la ceea ce ne așteaptă în Dyingh Light 2. S-a vorbit despre cum jocul va avea o hartă de patru ori mai mare decât cea a primului joc și despre cum lumea acestui sequel se va concentra mult mai mult pe mișcarea verticală, adică mult mai multe escaladări, salturi și overall experiențe care îi vor traumatiza pe cei cu rău de înălțime.

Cu nici 24 de ore în urmă, Techland a lansat acel gameplay trailer care constă în material înregistrat strict in-game, ca mai apoi să organizeze un mini-showcase cu interviuri și discuții despre Dying Light 2. Dar cum de cele mai multe ori ne pasă mai degrabă de ceva concret decât de un taifas de 30 de minute, trailerul este tot ceea ce contează.

Dying Light 2(033)

Ni se prezintă noi tipuri de arme și inamici, precum și câteva abordări interesante în ceea ce privește locațiile și firul narativ ceva mai ambițios față de primul joc. Ideea de branching storyline se aplică în Dying Light 2 pe fundalul catastrofei lăsate în urmă de virusul misterior. Acțiunea în sine are loc la douăzeci de ani după evenimentele din DL. Civilizația s-a prăbușit, iar una din cele mai mari comunități de supraviețuitări, dacă nu singura de acest fel rămasă încă în picioare, The City, se află într-un constant război.

Aiden Caldwell, adică tu, vei încerca să-i ajuți pe supraviețuitori, iar deciziile tale in-game nu vor afecta doar evoluția poveștii, ci și modul în care vei putea explora lumea jocului.

Dying Light 2
Metro???

Bineînțeles, se va păstra modul co-op între 2 și 4 jucători și ciclul zi-noapte, care mi s-a părut și încă mi se pare unul din cele mai refreshing moduri de a reda o atmosferă tensionată și captivantă… Sau e doar Minecraft cu RTX pornit, cine știe?

Iar acum, partea cea mai importantă: Data de lansare. Pagina de Steam, precum și trailerul, menționează 7 decembrie 2021, deci cred că am găsit cadoul perfect de pus pe wishlist. Vorba primului joc, Goodnight, Good luck.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button