Știri ITTECHTelefoane

După ultimul scandal, Huawei se jură că ei nu încetinesc telefoanele

Vă povesteam săptămâna aceasta cum Apple și Samsung au fost penalizate în Europa. După ce Autoritatea Italiană de Concurență a amendat ambele companii pentru încetinirea intenționată a telefoanelor, Huawei a profitat de ocazie și a ironizat ambii rivali direcți într-un tweet recent.

Nu este prima dată când compania se laudă că dispozitivele sale își mențin rapiditatea și receptivitatea în timp. În timpul evenimentului organizat de producător cu ocazia lansării noii serii Mate 20, compania a comparat modul în care telefoanele sale de top se comportă, raportat la modelele companiilor Samsung și Apple, respectiv Galaxy Note 9 și iPhone XS Max. Nu știm cum Huawei a testat deteriorarea vitezei Note 9 pe parcursul a nouă luni de când dispozitivul a ieșit în luna august, dar asta este o cu totul și cu totul altă poveste.

Huawei s-a folosit de asemenea de această ocazie pentru a lansa o modă cu noile hashtaguri #BornFastStaysFast și #NeverSlowDown, cu scopul de a-și promova gama Mate 20. Doar timpul va spune dacă firma își va păstra cuvântul în această privință.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Un comentariu

  1. E vrajala. Am un p9 lite 2016 si daca e sa fac o comparatie ca atunci cand l-am cumparat si acum dupa 2 ani e vai steaua lui,se blocheaza aproape la orice aplicatie,camera se incarca greu. Si nu sunt genul de persoana sa tina instalate in telefon ogramada de aplicatii,doar strictul necesar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button