PC&Consoles

După ce a declarat că este în faliment, Mad Catz reintră în joc

Luna trecută am adus în atenția voastră un trailer foarte sumar care sugera că producătorul de periferice de gaming Mad Catz, care a declarat falimentul la începutul lui 2017, ar putea reveni la viață. Iată că acest lucru s-a întâmplat, iar acum un nou videoclip anunță că este într-adevăr o afacere cu noi drepturi de proprietate și cu lucruri noi care vor fi prezentate în acest weekend.

Compania a declarat:

La mai puțin de un an după ce brandul mult iubit a dispărut din peisajul segmentului de gaming, Mad Catz se intoarce: sub un nou management, cu idei noi, o atitudine nouă și, cel mai important, o întreagă gamă de produse de gaming noi și de înaltă calitate.

Noul Mad Catz se va concentra mai întâi pe calitate, dedicat producerii de produse inovatoare de gaming, concepute și proiectate intern, pentru a se evidenția în cadrul competiției și pentru a oferi performanțe superlative jucătorilor de toate categoriile.

Primul dintre produsele Mad Catz va fi previzualizat la CES, care începe duminică. Printre acestea se numără R.A.T. AIR, un mouse cu aspect monstruos care este alimentat wireless printr-o „suprafață de activare de gaming wireless”, precum și prin USB pentru cei care preferă să îl folosească direct pe birou.

Tot noi sunt tastatura mecanică Strike 4 cu cadru de aluminiu și iluminare RGB și căștile Freq 4, care vor fi pe placul adevăraților audiofili.

Selena Change, directorul de vânzări în cadrul companiei Mad Catz, a declarat:

Mad Catz a fost în permanență prezent în gaming de aproape trei decenii și credem cu fermitate că cele mai bune zile urmează să vină. Prin ascultarea jucătorilor din întreaga lume, intenționăm să realizăm încă o dată o cale de inovare în comunitatea de gaming și deja lucrăm la furnizarea de produse care credem că le vor îmbunătăți abilitățile jucătorilor și vor face dreptate numelui Mad Catz.

Înainte de a începe CES, dacă doriți mai multe detalii, puteți arunca o privire pe link-ul de sub clip.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button