PC&Consoles

Mad Catz ar putea reveni pe piața perifericelor de gaming

Producătorul Mad Catz a fost, la un moment dat, un nume mare în domeniul perifericelor din plastic, dar zilele sale au încetat la începutul acestui an, când, după mai bine de un an, a declarat într-un final falimentul. Dar dacă Kotaku are dreptate, ar putea reveni în curând.

Site-ul a primit un link cu un videoclip de pe YouTube intitulat „Back in the Game”, care în realitate nu este decât un clip de 30 de secunde al unei reconstrucții în stil T-1000 a mouse-ului, a tastaturii și a căștilor de jocuri. Nu există nici un indiciu despre cine este de fapt „înapoi în joc”, decât dacă există pe vreo undeva un secret ascuns care ne-a scăpat. În schimb, originea trailerului în sine dă de bănuit. A fost postat de Little Big PR, al cărui co-fondator și CEO este Alex Verrey. Dar, înainte de asta, până la începutul anului 2016, când compania a concediat în masă, el a fost directorul global de PR și comunicare la Mad Catz.

Ar putea fi vorba despre o cu totul altă companie, dar dovezile circumstanțiale cu siguranță par să indice Mad Catz. Dacă este cazul, videoclipul ar putea fi, de asemenea, considerat ca un semn al unei atenții sporite pe piața PC-urilor. Desigur, nu este o prezentare completă a tot ceea ce va aduce înapoi Mad Catz (sau oricine altcineva ar fi), dar începând cu periferice PC – și poate și cu un controller – ar putea lăsa o primă impresie foarte bună.

Marele secret va fi aparent dezvăluit pe 4 ianuarie, cu doar câteva zile înainte de CES.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button