Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

După căderea la bursă a lui Facebook, Twitter înregistrează și el pierderi

/
/
/

Vă povesteam ieri despre căderea record la bursă a unei companii într-o singură zi, care s-a întâmplat să fie Facebook, unul dintre motive fiind impactul problemelor legate de confidențialitate. Astăzi se pare că nici lui Twitter nu-i merge tocmai bine.

Facebook a ajuns cu până la 25% mai jos în tranzacționare înainte de deschiderea bursei, și cu 20% mai jos atunci când bursa a fost redeschisă. Twitter nu este chiar în aceeași ligă, dar până acum prețul acțiunilor este cu 16% mai mic înainte de deschidere, raportează CNBC.

Acțiunile Twitter s-au prăbușit vineri 16 procente, după ce compania a raportat o scădere a numărului de utilizatori activi lunari și o orientare slabă.

Utilizatorii activi pe lună au scăzut cu numai un milion pe trimestru, scăzând de la 336 milioane la 335 milioane, dar compania a pus problema și unei slabe orientări pe întregul an față de ​​ultimul trimestru.

În timp ce unii evidențiază efortul depus de Twitter pentru a elimina conturile false, compania a comunicat că acest aspect nu este un factor.

Twitter a spus că majoritatea reducerii se datorează celor doi factori menționați anterior.

Platforma a dat vina pe lipsa trecerii la relațiile cu furnizorii de SMS-uri contra cost pe anumite piețe în care utilizatorii au un acces mai bun la Twitter sau Twitter Lite […] și la un anumit impact din GDPR, un set de reglementări în Uniunea Europeană destinate protejării datelor consumatorilor.

Sursa

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

1 Comments

  1. Eu unul cred ca Instagram va deveni cea mai populară și cea mai folosită rețea de socializare, se îmbunătățește constant si este mult mai „prietenoasa” cu utilizatorii

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar