CommunityMOREȘtiri IT

După căderea la bursă a lui Facebook, Twitter înregistrează și el pierderi

Vă povesteam ieri despre căderea record la bursă a unei companii într-o singură zi, care s-a întâmplat să fie Facebook, unul dintre motive fiind impactul problemelor legate de confidențialitate. Astăzi se pare că nici lui Twitter nu-i merge tocmai bine.

Facebook a ajuns cu până la 25% mai jos în tranzacționare înainte de deschiderea bursei, și cu 20% mai jos atunci când bursa a fost redeschisă. Twitter nu este chiar în aceeași ligă, dar până acum prețul acțiunilor este cu 16% mai mic înainte de deschidere, raportează CNBC.

Acțiunile Twitter s-au prăbușit vineri 16 procente, după ce compania a raportat o scădere a numărului de utilizatori activi lunari și o orientare slabă.

Utilizatorii activi pe lună au scăzut cu numai un milion pe trimestru, scăzând de la 336 milioane la 335 milioane, dar compania a pus problema și unei slabe orientări pe întregul an față de ​​ultimul trimestru.

În timp ce unii evidențiază efortul depus de Twitter pentru a elimina conturile false, compania a comunicat că acest aspect nu este un factor.

Twitter a spus că majoritatea reducerii se datorează celor doi factori menționați anterior.

Platforma a dat vina pe lipsa trecerii la relațiile cu furnizorii de SMS-uri contra cost pe anumite piețe în care utilizatorii au un acces mai bun la Twitter sau Twitter Lite […] și la un anumit impact din GDPR, un set de reglementări în Uniunea Europeană destinate protejării datelor consumatorilor.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Un comentariu

  1. Eu unul cred ca Instagram va deveni cea mai populară și cea mai folosită rețea de socializare, se îmbunătățește constant si este mult mai „prietenoasa” cu utilizatorii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button