MORE

După Belgia, Olanda ar putea aplica și ea eticheta de jocuri de noroc

La începutul acestei săptămâni, am anunțat o mișcare a Comisiei belgiane de jocuri pentru a investiga cutiile cu premii din jocuri precum Star Wars Battlefront 2 pentru a determina dacă sunt influențate de noroc, în măsura în care acestea necesită reglementări menite jocurilor de noroc pentru a fi jucate. Acum se pare că olandezii s-au alăturat acestora.

Potrivit site-ului NU.nl, autoritatea olandeză de jocuri de noroc investighează, de asemenea, dacă acest mecanic special de joc se încadrează în categoria jocurilor de noroc online, care în prezent este interzis în Țările de Jos, în timp ce jocurile de noroc sunt supuse unui set special de reguli. Potrivit autorităților, acest aspect este „încă într-o fază de cercetare”.

EA a insistat că lăzile din Star Wars Battlefront 2 „nu sunt jocuri de noroc”. Mai nou, de curând compania a anunțat că a dezactivat toate microtransacțiile până la rezolvarea problemei create de revolta întregii comunități.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button