GamingRSS PaginaDeMedia

Dr. Dre va compune muzica pentru Grand Theft Auto

Iată o veste interesantă, împărtășită de nimeni altul decât Snoop Dogg. Dr. Dre va fi responsabil cu coloana sonoră pentru Grand Theft Auto, cu toate că nu știm încă despre care GTA este cu adevărat vorba. Snoop Dogg va colabora cu Dr. Dre pe unele piese regăsite în așa-zisul soundtrack, iar noi ne vom putea delecta cu aceste compoziții fie pe GTA 6, GTA Online sau, cine știe, Remastered Trilogy?

Snoop precizează că noul album al lui Dr. Dre, Detox, ar putea debuta în respectivul Grand Theft Auto, în sensul că lumea va face cunoștință cu noile piese prin intermediul jocului, la fel cum au procedat alți artiști care și-au lansat noile compoziții prin intermediul lui Fortnite.

Știu sincer că [Dr. Dre] face muzică a naibii de bună. Iar o parte din aceasta are legătură cu GTA-ul care se va lansa. Deci așa cred că-și va lansa noul album, prin intermediul jocului. Snoop Dogg

Pe de altă parte, ar mai exista si posibilitatea (mai puțin exciting) ca Dr. Dre să fie responsabil doar cu înregistrarea și masterizarea soundtrack-ului pentru ACEL Grand Theft Auto. Sau poate că Rockstar nu au putut licenția toate piesele incluse în trilogia 3D GTA, așa că își îndreaptă atenția către muzica lui Dre. Chit că este un expansion sau o versiune remasterizată pentru GTA Online, trilogia adusă la zi sau poate chiar sfântul cu numărul VI, este un aspect interesant mai ales pentru cei interesați îndeosebi de sunetele și atmosfera oferite de un joc.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button