GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition: Cerințe de sistem

Săptămâna trecută am primit trailerul celui mai nou proiect din ograda Rockstar Games, iar nostalgia m-a cuprins imediat ce am văzut cum Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition ia unele dintre cele mai iubite jocuri din copilărie și le îmbracă în straie noi, moderne, cât să arate de parcă au apărut în 2021. Și ce mai prezentare a fost; parcă amintirile pe care le aveam despre aceste jocuri au prins viață.

Iar pentru cei care abia așteaptă lansarea dar nu sunt siguri dacă vor putea rula cum trebuie toate cele trei titluri remasterizate din Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition, am atașat mai jos cerințele de sistem. Acestea sunt decente, ba chiar mici raportat la standardele de astăzi.

Cerințe minime Cerințe recomandate
Procesor Intel Core i5-6600K / AMD FX-6300 Intel Core i7-2700K / AMD Ryzen 5 2600
Placă video GTX 760 2GB / R9 280 3GB GTX 970 4GB / RX 570 4GB
RAM 8GB 16GB
Stocare 45GB 45GB
Sistem de operare Windows 10 64-bit Windows 10 64-bit

Singura curiozitate ramane legata de spatiul de stocare necesar si sunt curios daca Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition iti permite sa instalezi ce jocuri vrei, sau daca trebuie sa le instalezi pe toate in acelasi timp. Si chiar si asa, 45GB nu sunt mare lucru comparativ cu jocurile moderne, deci asta nu ar trebui sa fie cine stie ce problema. Ne mai despart câteva zile de lansarea din 11 Noiembrie 2021, așa că vă mai atașez încă o dată trailerul în cazul în care l-ați ratat.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, dar drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button