TECH

Apple ar putea lucra la un dispozitiv cu un ecran de 20 de inci pliabil

Pliabilele încep să devină moda lui 2022, iar Apple vrea să fie în pas cu prezentul, așa că umblă vorba că producătorul ar lucra la un dispozitiv cu specific. Astăzi nu discutăm despre iPhone 14 și toate zvonurile din spatele acestuia, ci despre un fel de hibrid iPad/MacBook, după cum îl descrie cunoscutul Mark Gurman în newsletter-ul Power On de pe Bloomberg.

Gurman prezicează că Apple explorează posibilitatea lansării unui dispozitiv foldable, fapt care întărește afirmațiile lui Ross Young. Cel din urmă este președinte și analist la Display Supply Chain Consultants și a adus săptămâna trecută informații despre planul gigantului de a crea un gadget cu un ecran pliabil foarte mare.

Detaliile curente sunt aride, însă oferă o privire de ansamblu asupra noului membru al catalogului Apple. Jucăria aceasta va fi compusă dintr-un display dual-screen care se va lipsi de orice tastatură sau trackpad, așa că, entru a naviga și a scrie, te vei folosi în întregime de ecranele acestuia. Cât despre data de lansare, Gurman împărtășește intuiția lui Ross Young. Prin urmare, ar putea fi vorba despre o fereastră în anul 2026, o lansare care va coincide cea a mult zvonitei mașini dezvoltate de Apple.

 

Între timp, comunitatea a devenit interesată de ceea ce pregătește Apple, așa că mai multe concepte și-au făcut apariția pe net. Unul dintre acestea este MacBook Folio, realizat de Antonio De Rosa. Randările cu pricina prezintă un model elegant și foarte sleek, îmogățit cu suport pentru Touch ID și Face ID.

 

Nu știu însă dacă acel trackpad este integrat în display așa cum afirmă Gurman sau este un element separat care să înlocuiască porțiunea carcasei alocată tastaturii tradiționale. Oricum ar fi, este o abordare interesantă și sunt curios să văd dacă Apple va anunța jucăria în curând.

Conceptul merge pe ideea că design-ul slim al hibridului Apple nu va putea oferi decât porturi USB-C, dar care ar putea oferi pe viitor suport pentru Thunderbolt 4 sau 5. Ca preț, comunitatea se așteaptă ca „MacBook Folio” să nu fie văzut în magazine mai ieftin de 2500 de dolari.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button