PC&Consoles

Digital Extremes va deschide un nou studio în Toronto

Digital Extremes, studioul din spatele shooter-ului gratuit Warframe, se bucură acum de un moment de maximă popularitate. Drept urmare, compania a decis să profite de pe urma acestui elan pozitiv (pentru că de ce nu?), și s-au hotărât să deschidă un nou studio.

Noua locație va fi situată relativ aproape de sediul central. Acest punct de lucru urmează să se deschidă în Toronto luna viitoare, la doar două ore distanță de studioul din Ontario, Londra. La prima vedere aceasta pare a fi o decizie managerială proastă, deoarece probabil ar fi mai ieftin dacă doar ar extinde studioul din Londra.

Ținând totuși cont că există mult talent în acest domeniu în Toronto, și că noilor angajați ar putea să le convină mai mult dacă nu ar face zilnic naveta dus-întors câte 2 ore pe fiecare drum, este totuși posibil ca aceasta să fie cea mai înțeleaptă decizie care putea fi luată în aceste condiții.

Nu sunt foarte multe lucruri cunoscute despre noul studio în acest moment. Știm cu siguranță că acesta se va concentra pe dezvoltarea de jocuri, dar rămâne de văzut dacă accentul va cădea pe continua îmbunătățire a lui Warframe, sau pe dezvoltarea celui mai nou joc anunțat de studio, Amazing Eternals.

Așteptăm și noi cu maxim interes să aflăm mai multe vești despre ce mai pun la cale cei de la Digital Extremes, și vă vom da de știre imediat ce aflăm și alte noutăți.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button