PC&Consoles

The Amazing Eternals – noul FPS de la producătorii lui Warframe

Digital Extremes, studioul cunoscut în trecut pentru câteva titluri Unreal, iar astăzi mai mult pentru Warframe, lucrează de ceva timp la un nou joc. Acesta se numește The Amazing Eternals, și este un shooter care combină acțiunea first-person cu o componentă de, surpriză, deck building! Da, este vorba de acel tip de deck building specific jocurilor de cărți.

Jocul este de ceva timp în faza de closed alpha, dar între timp anunțul a fost făcut public, iar acum avem deja o vagă idee despre ce este vorba. The Amazing Eternals va fi, la fel ca si Warframe, un joc gratuit. Digital Extremes îl promovează ca fiind un hero shooter, și nu ne putem abține să nu ne gândim la Overwatch, care probabil ar putea fi considerat același tip de joc. Mecanica de deck building însă îl face pe The Amazing Eternals diferit. Fiind un titlu f2p, foarte probabil cărțile vor avea un rol în monetizarea jocului.

Premisa lui The Amazing Eternals pleacă de la un board game. Tu și prietenii tăi vă întâlniți pentru un meci, iar apoi sunteți teleportați de joc în lumea sa, intrând în pielea personajelor de poveste. Acestea pot fi desprinse fie dintr-un univers SF, o lume fantasy, sau poate fi pur și simplu vreun pistolar din vestul sălbatic. Acești eroi, the Eternals, poartă o luptă nesfârșită pentru a colecta energia unei pietre magice, acesta fiind aparent obiectivul pe care-l veți avea într-o sesiune de joc.

The Amazing Eternals promite să exploreze concepte de eroi familiari din filme, desene animate, personaje de benzi desenate, sau cărți. Va fi interesant de văzut cum vor interacționa împreună toate aceste personaje, fiecare cu setul său de puteri și abilități specifice. Din nou ne vine în minte comparația cu Overwatch.

Nu va mai dura mult până când vom putea să jucăm The Amazing Eternals. Digital Extremes lansează Founders Program pe 29 august, care probabil va fi contra cost și va oferi acces la joc de înainte ca acesta să fie lansat. Un closed beta gratuit este programat pe 1 septembrie. Puteți urmări mai jos primul trailer pentru The Amazing Eternals, Make Your Move:

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button