GamingPC&Consoles

Poți fi suspendat permanent pe Diablo IV dacă folosești moduri

Blizzard a confirmat recent că folosirea de moduri pentru Diablo IV poate rezulta într-o „suspendare permanentă„. Studioul susține că folosirea modurilor afectează integritatea pe termen lung a jocului. Cât de mult este real din afirmația asta, e partea a doua, însă unii gameri nu vor fi deloc fericiți. Asta afectează și moduri simple, precum TurboHUD care nu fac decât să îmbunătățească experiența de joc.

Încercăm să menținem lumea din Sanctuary un loc sigur și corect pentru toți jucătorii, iar echipa noastră de securitate monitorizează constant apariția de cheat-uri și modificări neautorizate. Toți jucătorii de Diablo IV au acceptat Blizzard EULA ca și condiție pentru a se putea juca.

Termenii și condițiile Blizzard interzic în mod explicit cheat-urile, boții, hack-urile și alte softuri neautorizate care automatizează, modifică sau interferează în orice fel cu jocul. Ăsta este un pas important pentru securitatea jucătorilor, dar și pentru integritatea pe termen lung a jocului.

Vrem să clarificăm și faptul că TurboHUD4, la fel ca orice alt software care modifică jocul, este interzis în Diablo IV. Jucătorii care instalează acest tip de software riscă să atragă acțiuni disciplinare, care pot rezulta în suspendarea permanentă a contului.

Aceste măsuri au venit odată cu actualizarea 1.1.0c pentru Diablo IV. Aceasta include o mulțime de fix-uri pentru probleme pe care gamerii le-au întâmpinat în primul sezon al jocului. Mi se pare că decizia celor de la Blizzard este una destul de corectă. Chiar dacă modurile pot îmbunătăți experiența de joc, acestea deschid poarta pentru alte tipuri de softuri care pot dăuna. Dacă asta trebuie să se întâmple pentru a evita cheaterii, nu pot decât să accept și să mă bucur de joc, așa cum l-au gândit dezvoltatorii.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button