GamingPC&Consoles

Diablo IV s-ar putea lansa în aprilie 2023

După ce am jucat Diablo II în copilărie și am investit peste 1.000 de ore în Diablo III (vreau să uit că există Diablo Immortal), trebuie să recunosc că aștept cu sufletul la gură următorul titlu din serie. Și se pare că nu vom mai avea mult de așteptat, dacă e să ne luăm după un segment al unui episod din podcast-ul The Xbox Era. Acolo, băieții vorbeau despre cum câteva surse care le-au indicat că data de lansare a jocului va fi dezvăluită la The Game Awards 2022, în decembrie.

Deși a fost confirmat oficial că Diablo IV va fi lansat în 2023, se pare că data exactă va fi anunțată pe scena celui mai mare eveniment dedicat premierii jocurilor video din lume. Tot atunci sunt așteptate să fie pornite și pre-order-urile, care se pare că le vor oferi celor care cumpără jocul mai devreme acces în beta, undeva prin februarie.

În final, zvonurile duc spre o lansare oficială în luna aprilie, mult mai devreme decât lumea se aștepta. Desigur, asta poate fi atât un lucru bun cât și un lucru cât se poate de rău. Poate fi un lucru bun deoarece toți cei care vrem să ne aventurăm în lumea întunecată și plină de monștri din Diablo o putem face mai repede.

Poate fi un lucru rău deoarece, așa cum zicea Shigeru Myiamoto, un joc amânat poate deveni un joc bun, dar un joc grăbit va fi prost pentru totdeauna. Blizzard nu sunt în poziția să mai rateze lansări importante de jocuri cum au făcut în ultimii ani, așa că sper ca oamenii care se ocupă de proiect o să apeleze la rațiune și să nu împingă pe ușă un joc neterminat.

Bineînțeles, ca orice astfel de zvon, toate informațiile de mai sus trebuie luate ca atare. Nu vom ști cu certitudine data oficială de lansare până când un angajat al Blizzard o va comunica. Cu toate astea, eu zic să fi atent la The Game Awards 2022 dacă ești pasionat de seria Diablo. Și în caz că nu l-ai văzut, las mai jos și trailer-ul de la BlizzCon al jocului.

Tudor Bostan

De la compunerile din clasele primare citite în fața clasei, până la timpul meu petrecut în presă, de mic am avut o pasiune pentru scris. Sunt student la o facultate de inginerie iar la Zona redactez știri din gaming și tech, presărate cu câte o recenzie pe ici-colo. Când nu scriu pentru site, mă prinde soarele dimineții în World of Warcraft sau în orice alt joc bun lansat recent.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button