GamingPC&Consoles

Blizzard lansează closed beta-ul pentru Diablo 4. Ce trebuie să faci ca să participi

Dacă ești un fan înfocat al seriei Diablo, Blizzard au niște vești bune pentru tine. Aceștia spun că Diablo 4 va intra în closed beta anul acesta, iar la începutul anului 2023 va începe public beta-ul.

Cei de la Blizzard au anunțat pe blogul acestora faptul că jucătorii care „au investit o cantitate semnificativă de timp” în end-game-urile din Diablo 2: Resurrected, Diablo 3 sau Diablo: Immortal, vor fi eligibili pentru participarea în closed beta.

Față de majoritatea beta-urilor, care dau jucătorilor acces doar la primele câteva ore dintr-un joc, closed beta-ul din Diablo 4 va face opusul acestui lucru. Ce înseamnă asta? Ei bine, vei da skip la toată povestea și vei fi trimis direct în end-game. Cei de la Blizzard au explicat alegerea acestei abordări:

Am decis ca în acest closed beta să ne concentrăm pe end-game din mai multe motive. […] Povestea lui Lilith care se întoarce în Sanctuary nu este ceva ce vrem să dezvăluim înaintea lansării; jucătorii vor experimenta în schimb Sanctuary-ul de după finalizarea campaniei. […] De asemenea, pentru mulți, end-game-ul este partea lor favorită din Diablo. Blizzard

Jucătorii care au jucat suficient de mult timp în partea de end-game a jocurilor menționate mai sus vor primi pe mail o invitație pentru closed-beta, dar pentru asta vor trebui să mai urmeze niște pași, care sunt menționați în postarea de pe blogul celor de la Blizzard. Jucătorii vor trebui să completeze acești pași până pe 18 octombrie, urmând ca până pe 18 noiembrie să primească invitațiile.

Matei Pană

Mereu am fost o persoană creativă, iar odată aterizat la Zona m-am trezit într-un mediu foarte prietenos în care mă pot defășura liber. Fie că vorbim despre redactat de știri și recenzii, ori editare video, filmat sau diverse treburi mici de prin birou, sunt mereu dispus să mă implic și să învăț lucruri noi. Iar când nu fac asta, fie sunt cu chitara în brațe repetând, fie mă delectez cu vreun joc.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button