GamingMobileȘtiri IT

Diablo Immortal va fi un succes financiar, conform analistilor

In ciuda numeroaselor controverse iscate in ultimele zile, Diablo Immortal va aduce o gramada de bani celor de la Blizzard daca e sa dam crezare analistilor.

In plina coliziune cu fanii, Diablo Immortal, recent anuntatul titlu pentru plaftorme mobile de la Blizzard, pare pregatit sa umple cuferele companiei, dupa cum sustin specialistii in investitii si analiza financiara de la The Motley Fool.

Reactia negativa a fanilor la anuntul Diablo Immortal a fost atat de intensa incat multi au folosit-o ca posibila explicatie pentru scaderea ulterioara a actiunilor Blizzard cu 7%. Daca asta i-a pus pe gandurii pe unii detinatori de actiuni ori pe potentialii investitori, se pare ca acestia au acum motive sa stea linistiti. Potrivit site-ului de investitii si analiza financiara The Motley Fool, viitorul financiar al companiei suna bine.

Este un lucru care probabil nu ii mira nici macar pe cei mai inveterati contestatari ai lui Diablo Immortal, de vreme ce alura pietei mobile de gaming a fost imposibil de ignorat in ultimii ani, cel putin din punct de vedere al expansiunii ei. Astfel, The Motley Fool face predictii pentru un succes financiar rasunator in ce priveste Diablo Immortal, joc care ar avea sanse mari sa ajunga la noi audiente. Analistii ating si ceea ce multi considera una dintre ratiunile de a exista a lui Diablo Immortal: piata din China. Colaborarea celor de la Blizzard cu NetEase, companie deja cunoscuta in domeniul mobile gaming – chiar daca poate nu tocmai indragita – este folosita de Motley Fool ca argument hotarator pentru succesul jocului pe piata asiatica, recunoscuta drept cea mai mare piata de telefonie mobila din lume.

Ramane de vazut daca predictiile analistilor se vor dovedi adevarate insa e cert ca, dincolo de analizele financiare, devotamentul fanilor este in continuare pus la incercare, mai ales ca Blizzard a anuntat recent ca intentioneaza sa creeze titluri mobile pentru toate jocurile sale.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button