Gaming

Diablo Immortal se va lansa în iunie pe Android, iOS și… PC?

Multă vreme a trecut, de când vești despre Diablo Immortal n-am mai avut. Și parcă nu e capăt de lume, având în vedere fiasco-ul primului reveal al acestei variante îndreptate spre dispozitivele mobile. „I mean, come on, don’t you guys have phones?” Well, we do, dar come on, voiam și noi un Diablo 2 remasterizat care să nu dea chix din prima și un Diablo 4 care să nu riște să fie îngropat definitiv. Ce-i drept, s-a ajuns în punctul în care gaming-ul pe mobil începe să acapareze piața, deci cumva nu pot să-i condam pe Blizzard.

Aceiași Blizzard au venit zilele trecute cu un anunț surpriză. Diablo Immortal va fi live pe 2 iunie, în plin început de vară, și aici lucurile devin interesante. Jocul va fi disponibil nu doar pe iOS și Android, ci și pe PC, iar open beta-ul va începe tot pe 2 iunie. Acțiunea sa are loc după evenimentele din Diablo II: Lord of Destruction, dar uite ceva și mai surprising. Immortal va adopta modelul de MMORPG free-to-play și va avea gameplay cross-platform, dar și cross-progression pentru a-ți sincroniza progresul pe toate platformele compatibile. Pe PC, jocul va oferi suport pentru tastatură și controller, pentru a se adapta noului layout de butoane.

Diablo Immortal pare să se îndepărteze nițel de rudele sale în materie de abordări, dar dezvoltatorii promit că experiența de joc va fi plină de povești și personaje noi, precum și de tone de conținut adițional care vor face din acest titlu un mediu ever expanding, iar doritorii se pot preînscrie direct aici. Să fiu sincer, pare un mod interesant de a experimenta un nou titlu din franciză, și sunt tentat să-i dau o șansă, dar nu trebuie să uităm și de celelalte proiecte care tot întârzie. Pe când un Diablo 4, că deja mor? Sau, măcar acel joc Warcraft pentru telefoane de care am tot auzit….

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button