GamingRSS PaginaDeMedia

Un nou game director participă la dezvoltarea lui Diablo 4

După scandalurile recente care au culminat cu părăsirea companiei de către cei care trebuiau să ne aducă în fața ochilor Diablo 4, iată că Blizzard face eforturi pentru ca sequel-ul uneia din cele mai importante francize ale sale să nu intre în moarte clinică.

Deci, faceți cunoștință cu Joe Shely, noul game director care va contribui la dezvoltarea lui Diablo 4. Shely este cel care ne-a adus Diablo 3: Reaper of Souls, dar și unele expansion-uri pentru World of Warcraft, adică Burning Crusade și Wrath of the Lich King.

Shelly nu este străin de Diablo 4. Acesta face de multă vreme parte din așa-zisa echipă, însă poziția de game director i-a fost înmânată abia recent. Shelly se adresează comunității printr-o nouă postare Quarterly Update. El ne explică o parte din procesul creativ care va da viață jocului. Practic, ni se promite o atmosferă tensionată și un gameplay pe măsură, acompaniate de sunete ambientale profunde.

Diablo 4 va fi o sabie cu două tăișuri

Poate suna răutăcios, dar cam acesta este spiel-ul atunci când vine vorba de detaliile privind dezvoltarea unui joc. Promisiunile unui produs interesant și captivant în raport cu volumul de muncă al unei echipe ambițioase și care dă tot ce are mai bun.

Am reușit să formăm de-a lungul anilor o echipă solidă și extrem de pasionată de Diablo 4. Voi, fanii seriei, sunteți o parte esențială a acestei echipe. Cu ajutorul opiniilor voastre valoroase, am refăcut și am conturat cu grijă și în profunzime experiența de joc. Mai este mult de lucru și chiar dacă multe s-au schimbat, devotamentul nostru față de joc rămâne în continuare neclintit.

Aș putea spune că aștept cu nerăbdare să văd din ce aluat este făcut Diablo 4. Ca fan al seriei, atmosfera s-a mi-a rămas întipărită în minte și în suflet vreme de ani buni. Stilul său dark fantasy cu accente gotice, în combinație cu o componentă RPG satisfăcătoare și cu o poveste pe măsură, au atras cel mai ușor fanii veniți în căutarea aventurii.

Diablo 4 nu are momentan o dată concretă de lansare. Se estimează că jocul va vedea lumina zilei spre sfârșitul lui 2022 și că va fi prezentat cel mai probabil în cadrul unei noi ediții BlizzCon.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button