GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

Diablo 4 pierde doi oameni foarte importanți din cadrul echipei de dezvoltare

În plin proces de dezvoltare al lui Diablo 4, directorul jocului (Louis Barriga) și lead level designer-ul (Jesse McCree) au părăsit Blizzard Entertainment. Asta vine ca rezultat al scandalurilor recente care au apărut în cadrul Activision Blizzard, conflicte în care compania este acuzată pentru comportament sexist și toxicitate în cadrul locului de muncă.

Putem confirma că Louis Barriga și Jesse McCree nu mai fac parte din companie. Avem o mulțime de dezvoltatori talentați care le pot lua locul, iar unii dintre aceștia au fost deja avansați. Suntem încrezători că vom duce munca acestora mai deaprte pentru a vă oferi experiențe cât mai captivante.

Diablo 4

Cât de importanți erau cei doi pentru Diablo 4?

Louis Barriga ocupa poziția de Game Director în cadrul Diablo 4 și lucra la Blizzard de 15 ani. Înainte de asta a fost designer de quest-uri și sisteme de progresie și lead game designer în cadrul proiectului World of Warcraft. A mai fost implicat în dezvoltarea lui The Burning Crusade, Warlords of Draenor, Wrath of the Lich King și Cataclysm, cât și în proiectul Diablo 3: Reaper of Souls.

Jesse McCree a fost lead level designer în cadrul Diablo 4, munca lui făcându-și simțită prezența în Diablo 3 și mai multe expansiuni pentru World of Warcraft. Conform profilului său de LinkedIn, acesta a fost angajat de Blizzard în 2005. Tot el este și inspirația pentru personajul Jesse McCree și are cel puțin alte cinci personaje in World of Warcraft care îi poartă numele.

Alături de cei doi, un al treilea angajat pe numele de Jonathan LeCraft a părăsit compania în același scandal legat de condițiile de muncă din cadrul Activision Blizzard. Situația evoluează din rău în mai rău și pe măsură ce mai mulți angajați vor pleca din cadrul companiei, este posibil oare să vedem și o întârziere a lansării lui Diablo 4?!

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button