Tech&ITTelefoane

Detalii despre Samsung Galaxy A04s au apărut pe internet

Un nou telefon, de data asta extrem de ieftin, de la Samsung

Galaxy A04s este numele unui nou smartphone entry-level al celor de la Samsung care urmează să fie lansat în viitor. Zvonuri despre acest model circulă pe internet de ceva timp, lucru care poate însemna că lansarea este destul de aproape. Ce știm sigur este că telefonul va apărea mai devreme sau mai târziu, deoarece există o pagină de suport pentru acest model pe site-ul oficial din Regatul Unit al celor de la Samsung.

Specificațiile lui Samsung Galaxy A04s

Smartphone-ul va fi dotat cu un ecran de 6.5 inch cu o rezoluție de 720 x 1600, rată de refresh de 90 Hz și o luminozitate maximă de 400 nits, iar procesorul acestuia va fi un Samsung Exynos 850. Cât despre memorie, cea RAM este de 3GB iar cea de stocare este de 32 GB.

Camerele acestuia vor fi: cea principală de 50 de megapixeli cu o deschidere a diafragmei de f/1.8, împreună cu două secundare cu senzori de 2 megapixeli, unul pentru poze macro iar celălalt pentru adâncimea imaginii. Camera frontală este de 5 megapixeli și are o deschidere a diafragmei de f/2.2.

Bateria telefonului va fi de 5000 mAh și va avea suport pentru încărcare de până la 15W. Din păcate, acesta nu va veni cu încărcător și nici cu vreo posibilitate de încărcare wireless. Cât despre variantele de culoare, A04s va fi lansat în trei variante: alb, negru și verde închis.

Haideți să vorbim acum și despre preț. După cum probabil v-ați dat seama deja din specificațiile de mai sus, este vorba despre un telefon care se încadrează în gama prețurilor mici, urmând să fie lansat la prețul de 169 de dolari. E clar că vorbim de un telefon entry-level, comparabil cu realme C35 (pe care tocmai ce l-am testat acum câteva zile). Dacă însă țintești către ceva mai spre mid-level, Samsung are și acolo două exemplare foarte bune.

Matei Pană

Mereu am fost o persoană creativă, iar odată aterizat la Zona m-am trezit într-un mediu foarte prietenos în care mă pot defășura liber. Fie că vorbim despre redactat de știri și recenzii, ori editare video, filmat sau diverse treburi mici de prin birou, sunt mereu dispus să mă implic și să învăț lucruri noi. Iar când nu fac asta, fie sunt cu chitara în brațe repetând, fie mă delectez cu vreun joc.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button