PCTECHTech&IT

Detalii despre Radeon RX 5700 XT

După leak-ul cu noul procesor Ryzen 9 3850X avem acum parte și de un leak cu una din noile plăci video Radeon, din seria Navi.

Conform informațiilor obținute de Videocardz,  la E3 în această seară AMD va prezenta Radeon RX 5700 XT. Acest model va dispune de 2560 de nuclee de procesoare, cu o frecvență de bază de 1605MHz, una maximă de 1905MHz, plus o frecvență denumită „Game Mode” de 1755MHz.

În total, placa va avea 9.75 TFLOPs de performanță, ceea ce o va plasa cu mult peste un RX 590, dar sub un Vega 56 în ceea ce privește puterea brută. Această putere brută nu prea descrie cât de bine vor rula efectiv jocurile, aici intrând în acțiune diversele funcții orientate spre gaming și optimizări. Dar aveți o idee generală despre unde se va afla în ierarhia cadrelor pe secundă.

Placa se va folosi de 8GB de memorie video, de tipul GDDR6, așa că poate prețul ei va fi mai apropiat de cel al unui RX 590, decât al unui Radeon Vega 56. Nu de alta, dar memoria ar fi mai ieftină ca cea HBM2.

Detalii mai multe vom afla luni seara, în cadrul porțiunii rezervate pentru AMD din cadrul PC Gaming Conference, la E3 2019.

[Videocardz]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button