Telefoane

Detalii despre ecranul holografic de la RED Hydrogen One

Acum câteva luni, RED a dezvăluit Hydrogen One, un telefon modular menit să se conecteze la un ansamblu întreg de periferice, până și camere în toată regula.

Trăsătura cea mai curioasă a sa era un ecran holografic, ce nu a fost prezentat încă publicului larg și despre care nu s-au oferit foarte multe detalii până acum. Acest ecran este făcut de o companie numită Leia, ce și-a început existența ca un proiect de cercetare al HP, în 2014.

Ecranul cu pricina este construit folosind ceva ce Leia numește un design „Nano-Photonic”. Asta înseamnă că ecranul în sine conține un strat refractor, care cel puțin varianta anunțată prin 2015 era capabil să redea 64 de imagini individuale, simultan, în funcție de direcția din care ecranul era privit.

https://youtu.be/JGR03TzZONA

Tot nu avem nici un fel de imagine cu varianta ecranului făcută pentru RED Hydrogen One, nu că asta ar ajuta foarte mult, din moment ce efectul de 3D este cam greu de redat printr-un ecran 2D. Important este că telefonul va fi în stare să redea și conținut normal, care nu a fost gândit pentru acest tip de tehnologie.

Hydrogen One va fi disponibil anul viitor, în două variante a căror prețuri sunt de 1200 și de 1600 de dolari.

[XDA-Developers]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button