GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

Deathloop va fi disponibil pe Steam, nu pe Bethesda Launcher

Începem săptămâna cu o veste bună pentru cei care abia așteaptă lansarea lui Deathloop. Un distribuitor popular din Marea Britanie a anunțat că toți cei care au comandat jocul sau urmează s-o facă vor primi cheile de activare pentru versiunea de Steam. Asta îi va scuti pe gameri de instalarea unei alte platforme pe care să se bucure de cel mai nou joc dezvoltat de Arkane Studios.

Bethesda a luat-o pe urmele celor de la EA și Ubisoft când a lansat în 2016 un launcher proprietar. Inițial, acesta găzduia unelte de development pentru Fallout 4, dar cu timpul a început să găzduiască și jocuri. În acel moment, comunitatea s-a temut că multe jocuri bune precum Doom, Fallout sau Dishonored vor deveni exclusivități ale platformei. Dar iată că planurile companiei nu au prins formă, iar Deathloop se alătură catalogului Bethesda de pe Steam.

Această mutare ar putea avea legătură și cu noua conducere a companiei, întrucât Bethesda este acum un publisher sub umbrela Microsoft. Cei din urmă au făcut multe schimbări pozitive în zona de gaming pe PC, iar eliminarea unui launcher proprietar din peisaj pare încă una dintre aceste decizii.

Deathloop va fi lansat pe data de 14 Septembrie 2021 pe PC și PlayStation 5. Iar dacă nu ați aflat până în acest moment despre ce este vorba în jocul dezvoltat de Arkane Studios, puteți citi preview-ul pe care l-am scris în luna Mai, atunci când am fost invitat într-o sesiune privată de gameplay și am putut vedea câteva secvențe din noul titlu rogue-like stealth action.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button