Gaming

După aproape opt ani, canalul oficial de YouTube pentru Dead Space pare să dea semne de activitate

Cât vorbim despre Dead Space ne gândim automat la o serie de renume, dar care a avut ghinionul să fie abandonată poate prea devreme odată cu dizolvarea studioului Visceral Games după apariția finalului trilogiei. Pentru mulți Dead Space 1, 2 și 3 sunt niște jocuri de referință, iar pentru mine cel puțin, acestea au fost printre primele jocuri horror pe care am avut șansa să le experimentez la o vârstă fragedă și care mi-au ținut de urât în multe zile.

Am auzit cu toții zvonurile conform cărora franciza ar putea fi înviată, sau că următorul titlu va fi mai degrabă o „reimaginare” a seriei Dead Space, și nu puțini sunt cei care și-au pus speranțele în aceste informații. Mai nou, fanii au observat și un mic detaliu care pare să pună paie pe foc.

Poate că nu este cel mai important sau mai demn detaliu, dar utilizatorul Twitter @SierraI07 a observat că imaginea de profil de pe canalul de YouTube oficial dedicat lui Dead Space a fost actualizată recent, în condițiile în care ultima poză a fost încărcată tocmai în 2013, odată cu apariția lui DS3.

Dead Space – Toate drumurile duc la Roma?

Un detaliu aparent nesemnificativ, completat de zvonuri anterioare care aparțin unor leakeri recunoscuți de către comunitate. Actualizarea subtilă a canalului, alături de afirmațiile de pe Internet ar putea conduce la ceea ce așteptăm cu toții, adică dezvăluirea jocului în cadrul EA Play Live, care va avea loc în curând, pe 22 iulie. Între timp, haideți să vedem peste ce alte jocuri am putea da la acest eveniment.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button